Защо да направим застраховка за дома?

За повечето от нас, домът се нарежда на първо място като най-голямата и най-скъпата ни инвестиция. Това е често предприеман избор от много хора, който определено не е за пренебрегване и е необходимо да му се обърне сериозно внимание. Става дума за това, че не можем да не се защитим спрямо рисковете, които биха могли… Continue reading Защо да направим застраховка за дома?

Безплатен конвертор Паунд-лев за уеб сайта ви!

Искате ли вашия финансов или новинарски уебсайт да е желано онлайн пространство от потребителите? Продължете надолу и ще разберете как можете да поставите конвертор паунд – лев във вашия уеб сайт.

Курса Pound лев в сайта ви – вижте как

Ако искате вашето онлайн пространство да се превърне в желано място от уеб потребителите, даващо им ценна информация, то безплатните модули за динамични валутни курсове паунд – лев могат да ви помогнат!

Динамични валутни курсове паунд лев в уеб сайта ви

Ако сте от хората, които се занимават активно с валути, търгуват с тях или просто имате сайт на който искате да покажете динамични валутни курсове, то за вас е от голяма важност как се променя курса долар лев. Откъде можете да се сдобиете със специално раззработен за целта скрипт, който ви позволява да следите валутните… Continue reading Динамични валутни курсове паунд лев в уеб сайта ви

Валутен конвертор лев-Pound като модул за вашия сайт!

Както знаете към всеки един уеб сайт е добре да се добавят и различни модули, които разширяват неговата функционалност и го правят по-желано място от потребителите. Например конвертор на курсовете на валутите от БНБ би бил много полезен за сайта ви.