Безплатен конвертор Паунд-лев за уеб сайта ви!

Искате ли вашия финансов или новинарски уебсайт да е желано онлайн пространство от потребителите? Продължете надолу и ще разберете как можете да поставите конвертор паунд – лев във вашия уеб сайт.

конвертор долар-лев

За да генерирате трафик към сайта си не е нужно много, но да го задържите е доста по-трудно. Именно с такива безплатни модули от типа на конвертор паунд-лев, могат да се случат нещата. Със сигурност доста хора се интересуват от валутните курсове и валутните двойки GBP – BGN (Pound – BG Lev). Именно заради това поставянето на един нов, лек и изчистен конвертор във вашия сайт би било перфектното решение.

Как изглежда модула с конвертора? Ето го вмъкнат директно в този пост, в пунктираното каре отдолу:

Мястото да вземете HTML кода е заглавната страница на BgLev.eu – от там директно можете да вземете специално разработения за тази цел скрипт – напълно безплатен. Той е разработен специално за тази цел и е съвместим с всички видове системи за изработка на сайтове. Така че както и да е направен вашия уеб сайт, вие можете да поставите конвертора долар-лев без никакъв проблем, като просто включите един iframe в HTML кода на сайта ви.

Посетете Лев.net, за да видите как ще изглежда дизайна на конвертора долар-лев и скрипта, извеждащ информация за валутните курсове директно от сайта на Българска Народна Банка във вашия сайт. Там имаме публикуван и примерен код, за да можете да стилизирате конвертора в сайта ви.

Сдобийте се с модула, който разширява функционалността на вашия сайт и го прави желано място от потребителите ви! Безплатно е! Какво по-хубаво 🙂